Cégünkről

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Con Fuoco Kft. honlapján. Közel negyven éves építőipari, kereskedelmi és kivitelezői gyakorlat után 2008 -ban határoztuk el, hogy az építőipar területén maradva új tevékenységbe kezdünk. Mivel az építőipari gépek, felvonók már a kezdetektől érdekeltek minket, úgy döntöttünk, hogy megkeressük az Európában fellelhető legjobb minőséget. Így jutottunk el a Német GEDA által gyártott építőipari berendezésekhez, teher- és személyfelvonókhoz.

Miért pont a GEDA termékeit választottuk? Mert mielőtt belevágtunk volna, alkalmunk nyílt a gyakorlatban is kipróbálni a berendezéseket és megtapasztalhattuk, mit is jelent a német technika. Pontosság. Precizitás, mely az elnyűhetetlenség biztonságával párosul.

A felvonók szállítása egyszerű, üzembe helyezésük gyors, kezelésük a legtöbb esetben semmilyen szakképzettséget nem igényel. Ugyanakkor a berendezések minősége messze meghaladja az árukat. Nálunk olcsóbban sehol nem kaphatóak.

Szolgáltatásaink

Geda termékek értékesítése, hosszútávú bérbeadása, helyszínre szállítása, telepítése, karbantartása, javítása, alkatrészek beszerzése, és tanfolyamok szervezése. Folyamatos akciókkal várjuk tisztelt ügyfeleinket, a mi áraink a legkedvezőbbek Magyarországon.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

> GEDA termékkatalógus megtekintése, letöltése

> Elérhetőségeink