AKKU-LIFT

Akku-Lift az ideális felvonó

GEDA Akku-Lift

Az Akkumulátoros Lift (Akku-Lift) a GEDA legújabb fejlesztése, és a világ első, akkumulátorral működő felvonója. Segítségével áramforrás nélkül, egyetlen gombnyomással szállíthatók a legkülönbözőbb terhek. Nincs szükség kábelekre, csatlakozókra, ezért bárhol használható, még egyszerűbbé és gyorsabbá téve a munkát.

Ajánlott felhasználási területek:

  • építőipar különböző területei (tetőfedés, kőműves munkák, festés, nyílászáró csere, napelemek szállítása),
  • bútorszállítás, költöztetés,
  • étellift,
  • társasházakban különböző terhek szállítására,
  • intézményekben (hivatalokban, iskolákban) könyvek, tanszerek, étel és egyéb teher szállítására.

Akku-Lift videó:

Miért a GEDA Akku-Lift?

A legkorszerűbb gyártási technológiával készült Akkumulátoros Liftet akár egyetlen személy, néhány perc alatt, szerszámok nélkül összeszerelheti. Használata nem igényel szaktudást. Kis helyigényű, ezért kényelmesen szállítható, és bárhol telepíthető. Az alapegység és a motor súlya mindössze 31 kg. A különböző hosszúságú, egymáshoz rögzíthető létraelemek hagyományos létraként is használhatók.

Az Akku-Létra-Lift vezeték nélküli irányítóegysége teljes szabadságot biztosít. A kis méretű távirányító 3 db ceruzaelemmel működik. A távvezérlő helyett, a WLAN modul, és egy letölthető alkalmazás segítségével a felvonó akár mobiltelefonról is irányítható.

Háromféle szállítóplatform választható:

  • “Basic” – egyszerű vázszerkezet
  • “Standard” – rakodó lapokkal, vízszintes helyzetbe állítható
  • “Premium” – rakodó lapokkal, kerekekkel, nyitható oldalakkal, vízszintes helyzetbe állítható

Akku-Lift felvonó

> Akku-Lift tájékoztató megtekintése, letöltése

Technikai adatok:

AKKU-LIFT:
Terhelhetőség: 120 kg
Emelési magasság: 2 – 10 m
Emelési sebesség: 15 m / perc
Akkumulátor üzemideje: 50 kg teher emelése 10 m magasságig 50 -szer, vagy 120 kg teher emelése 10 m magasságig 30 -szor (töltési idő: 2 óra)

Létra Lift az építőiparban

Minőséggarancia

A GEDA gyár több évtizedes tapasztalata, az általuk kifejlesztett, és elsőosztályú alapanyagokból készített termékek a garancia az Akku-Lift magas minőségére, hosszú élettartamára. A Németországban gyártott GEDA termékek több, mint 80 országban váltak piacvezetővé és nélkülözhetetlen segédeszközzé az élet különböző területein. Az Akku-Lift az első képviselője az új generációs, akkumulátorral működő felvonóknak.

A felvonók magyarországi forgalmazója a Con Fuoco Kft.

> Elérhetőségeink