Darulift

GEDA 2 PK darulift

GEDA 2 PK Darulift

A GEDA 2 PK darukezelő felvonó egy alumínium oszlopelemeken mozgó fogasléces felvonó. Rugalmas rendszere lehetővé teszi a felvonó rögzítését bármilyen daruhoz akár 120 m -es magasságig (maximális emelési magassága 150 m). Ettől válik sokoldalú, biztonságos és gyors szállítóplatformmá darukezelők, karbantartók és különböző szállítandó eszközök számára.

Biztonsági berendezései (sebességtúllépés-védelem, valamint egyéb, elektromos biztonsági eszközök) garantálják a biztonságos szállítást és kizárják a meghibásodást.

A lift a kabinban lévő irányítópanellel kezelhető, de az irányítás megoldható a kabinon kívülről is az induló, valamint az érkező szinteken.

Darulift, személyfelvonó

Amikor a lift fülkéjének ajtaja nyitva van, egy védelmi berendezéssel ellátott rámpa is lenyílik, mely megkönnyíti a daru kezelőfülkéjének biztonságos megközelítését.

Az oszlopelemek rögzítéséhez csupán a kabin tetejét kell kinyitni. A könnyű súlyú elemek így egyszerűen és biztonságosan rögzíthetőek a darura. Csavarozásra nincs szükség, a létraelemek könnyen összekapcsolhatóak egy speciális gyors-zár rendszernek köszönhetően.

A Darulift egyik nagy előnye, hogy időjárási viszonyoktól függetlenül folyamatos és sérülésmentes munkavégzést tesz lehetővé.

> Darulift tájékoztató megtekintése, letöltése

Technikai adatok:

2 PK:
Terhelhetőség: 200 kg / 2 személy
Emelési magasság: 2 – 150 m
Emelési sebesség: 24 m / perc
Platform mérete: 1.10 x 0.60 x 2.10 m
Áramigény: 1.5 kW / 400 V / 50 Hz / 16 A

> Elérhetőségeink